Otomobil grubundan çok daha fazlası: SeatClubLife

2015 yılında Muhammet Canbolat ve arkadaşlarının öncülüğünde kurulan SeatClubLife ailesi, hedeflerine bir bir ulaşıyor.

Otomobil grubundan çok daha fazlası: SeatClubLife

Aile, 2018 yılında Sclder adıyla dernek faliyetine başlayıp adını T.C motorsporları derneğine yazdırdı. Faliyetlerini aile odaklı sürdürmeye devam eden SCL ailesi sosyal projeleri ile toplumsal farkındalığın önemini huzur evi, çocuk esirgeme ve eğitime yaptıkları büyük destek ve ziyaretler ile sürdürüyor. Bunun yanısıra trafikte farkındalık ve sokak hayvanlarına mama projeleriyle de bir otomobil grubundan fazlası olduklarını kanıtlamaya devam ediyor.

SeatClubLife ailesi vizyonunda aile olabilmeyi yardımlaşmayı etkin alanlarını genişleterek üye işyerleri ile de grup üyelerine etkili çözümler sunuyor. Bu sayede tek çatı altında birleştirmeyi başaran SCL Ailesi bu bağlamda beğeni toplayan otomobil grubu oldu ve düzenledikleri faaliyetler ile de birçok otomobil grubunada örnek oluyor.

Merkezi Bursa’da bulunan Seat Club Life Motorsporları Derneği, hafta sonu düzenledikleri kahvaltı etkinliğiyle İzmit, Gebze ve İnegöl ekipleriyle bir araya geldi.

Katılımının yoğun olduğu organizasyonda, yaşanan renkli anlar bir kez daha otomobil grubundan çok daha fazlası olduklarını gösterdi.

Her hafta cuma buluşmalarıyla bir araya gelen grup üyeleri, hafta sonları da aileleriyle birlikte etkinlik düzenleyerek her yerde hep birlikte olduklarını gösterdi.

Seat Club Life Başkanı Muhammet Canbolat, “Seat Club Life Ailesi olarak amacımız Seat marka otomobil severleri bir araya getirmek ve bu birlikteliği kocaman bir aile ortamına dönüştürmek” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X