Otomobil ile otobüs çarpıştı: Bir aile yok oldu!

Tokat’ın Turhal ilçesinde karşı şeride geçen otomobil, otobüs ile çarpıştı. İki araç birlikte şarampole yuvarlandı. Kazada otomobilin sürücüsü ile anne ve babası öldü, 5 kişi de yaralandı.

Otomobil ile otobüs çarpıştı: Bir aile yok oldu!

Tokat’ta otomobil ile otobüs çarpıştı. Kaza, saat 11.00 sıralarında Tokat-Amasya karayolu 50’inci kilometrede Turhal İlçesi’ne 5 kilometre uzaklıkta meydana geldi. Tokat’tan Amasya yönüne giden 22 yaşındaki Muhammet Uzer yönetimindeki  otomobil virajda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek, Amasya’dan Tokat yönüne giden 61 yaşındaki Serdar Şahin yönetimindeki  yolcu otobüsü ile çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Muhammet Uzer ile birlikte yanında bulunan 62 yaşındaki babası Adil Uzer ve annesi Neriman Uzer öldü.

Otomobilde bulunan Şükran Avcı ile otobüs şoförü Serdar Şahin ve yolculardan henüz ismi öğrenilemeyen 3 kişi yaralandı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Ölen 3 kişinin cesedi otomobil içerisinden çıkartılarak, cenaze aracıyla Turhal Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Yaralılar da aynı hastanede tedaviye alındı. Soruşturma başlatıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X