Otomobili yok cezası var!

Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi’nde yaşayan otomobili bulunmayan emekli Mehmet Dalgıç’a otoyolda Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) geçiş ihlali yaptığı gerekçesiyle 57 lira 75 kuruş parası geldi. Bugüne kadar hiç otomobili olmadığını belirten Dalgıç, yanlışlığın

Otomobili yok cezası var!

Çerkezköy’de yaşayan emekli işçi Mehmet Dalgıç’a İstanbul Esenyurt ile Mahmutbey gişelerinde OGS geçiş ihlali yaptığı gerekçesiyle toplam 57 lira 75 kuruş para cezası makbuzu geldi. Dalgıç, işçi emeklisi olduğunu ve bugüne kadar da hiç aracı olmadığını belirterek, gelen para cezasına şaşırdığını söyledi. Adına gelen ceza makbuzunda ihlali yapan aracın 34 VB 0359 plakalı olduğunu belirten Dalgıç, böyle bir aracının da bulunmadığını kaydetti.

Gelen cezanın kaldırılması için itirazda bulunduğunu belirten Mehmet Dalgıç, “Hiç aracı olmayanlara aracı varmış da geçiş yapmış ve ücret ödemedi diye başkasının üzerine tescilli olan araç üzerinden ceza kesilmesine bir anlam vermiyorum. Demek ki, karayolları bu hatayı ya da yanlışlığı devamlı yapıyor. Yaptığım araştırmada benim gibi böyle mağdur edilen çok sayıda kişinin olduğunu öğrendim. Karayolları Genel Müdürlüğü bu konuda gerekli çalışmayı yaparak vatandaşların mağduriyetini ortadan kaldırsın” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X