Otomobilin çarptığı traktör şarampole devrildi

Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada, özel otomobilin arkadan çarptığı traktör şarampole yuvarlandı. Devrilen traktörün altında kalarak ağır yaralanan sürücü ekipler ve vatandaşlar tarafından traktörün altından çıkartılarak hastaneye kaldırıldı

Otomobilin çarptığı traktör şarampole devrildi

Edinilen bilgiye göre, İnegöl-Hasanpaşa Mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada, Ahmet Y. yönetimindeki otomobil İnegöl’e seyir halindeyken, önündeki Mehmet Tosun idaresindeki traktöre arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile traktör takla atarak yolun sağından şarampole devrildi. Otomobil ise çarpmanın etkisi ile yoldan çıkarak yeşillik alanda durabildi.

Traktörün altında kaldı

Şarampole devrilen traktörün sürücüsü Mehmet Tosun araçta sıkışırken, kaza yerine gelen sağlık ekibi tarafından kurtarıldı. Ameliyata alınan sürücünün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, otomobil sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı. Otomobil sürücüsü Ahmet Y. gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X