Otomobilini de Bursasporlu yaptı

Bursaspor taraftarı 45 yaşındaki Erol Duralı, geçen yıl aldığı otomobilinin içi ve dışını, gönül verdiği takımın renkleri yeşil beyazla dizayn etti.

Otomobilini de Bursasporlu yaptı

Bursalı olan, yaz aylarında sezonluk olarak Antalya’nın Manavgat ilçesindeki bir otelde hediyelik eşya satan Duralı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üniversiteyi kazanan oğluna geçen yıl otomobil hediye ettiğini söyledi.

 

Oğlunun motosiklet istemesi üzerine otomobilin kendisinde kaldığını belirten Duralı, ikinci aracı olan bu otomobili, hobi amacıyla ayırdığını anlattı.

 

 

Önce otomobilin müzik sistemini değiştirerek farklı bir tasarıma başladığını, daha sonra aracın her yerinde yenilik yaptığını ifade eden Duralı, direksiyonu koyu yeşil, üzerinde 2 bin 500 dikiş bulunan bufalo derisiyle kapladığını, otomobilin içi ve dışını, tavan dahil yeşil beyaz renklerle süslediğini kaydetti.

 

Her değişikliğin beraberinde yenilerini getirdiğini vurgulayan Duralı, “Döşemeyi yeşil beyaz yaptık. Kapılar ve kaportaları da ona göre düzenledik. Kapıların iç döşemesi de aynı renklerde oldu. Bunların hepsi zaman gerektirdi. Yaptıkça, üzerine koydukça farklı bir otomobil meydana gelmeye başladı. Ondan sonra ayrıntılara geçtik” diye konuştu.

 

“Tavan, yandaki yolcu tutma kolları, güneşlikler derken aracın yer döşemesini de değiştirip yeşil halı yerleştirdim” diyen Duralı, bu işlemleri 4 ayda tamamladığını söyledi.

 

Otomobilde yenilikler yapmayı sürdüreceğini, kolon çevrelerini yeşil deriyle kaplayacağını belirten Duralı, “Aracı yeni çıkan yeşil kromla tamamen kaplayıp, mevcut yeşil çizgileri beyaza dönüştüreceğim. Tavan üstündeki ‘Timsah Arena’ logosunu da 3 boyutlu olarak yine tavana yaptırmayı düşünüyorum. Bu işlerler de yaklaşık 2 ay sürecek gibi” dedi.

 

Jant kapaklarına lazerle Bursaspor armasını işlettiğini, aracın iç ve dış aydınlatmasında yeşil ledler kullandığını bildiren Duralı, farları yeşil filmle kapladığını anlattı.

 

– “Aracı satmak gibi bir düşüncem yok”

 

Yaz aylarında Antalya’ya giderken mola verdiği yerlerde araca büyük ilgi gösterildiğini anlatan Duralı, “Bursaspor olarak bizim farkımız var ve bu farkı ortaya koymak istedim. Zannediyorum bu arabayla da bunu başardım” ifadelerini kullandı.

 

Geçen yıl 12 bin liraya aldığı otomobilini yeşil beyazlı yapmak için yaklaşık o kadar da masraf ettiğini dile getiren Duralı, şu anda aracın değerinin en az 25 bin lira olduğunu söyledi.

 

Duralı, “Aracı satmak gibi bir düşüncem yok. Çünkü bunu alayım, satayım, kar yapayım gibi bir planım olmadı. Otomobili isteyenler var. Benden daha koyu bir Bursasporlu çıkar, ‘Arabayı kesinlikle istiyorum’ der ve beni ikna ederse belki satabilirim” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X