‘Otomobilinizi bir an önce alın’

Bursa 9. Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı (Bursa OtoShow 2016) önceki gün kapılarını araladı.

‘Otomobilinizi bir an önce alın’

AYŞEGÜL GÜRAL AKTÜRK

 

Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki organizasyonda yerini alan Toyota Akkoyunlu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Coşkun, otomobil almayı planlayanların zaman kaybetmemesini önerdi. 

Coşkun, çok sayıda ziyaretçiyi ağırlayan stantlarında yaptığı açıklamada, sektördeki son gelişmelerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Otomotiv pazarındaki 2017’ye yönelik heyecanı ekonomik verilerin engellediğini ifade eden Coşkun, hükümetin ÖTV ile ilgili açıklamasının da zamansız olduğunu ileri sürdü. Bunun’yürüyen tekere çomak sokmak’ gibi bir şey olduğunu dile getiren Coşkun, ”Böyle bir açıklama ocak ayında yapılabilirdi. En çok satış kasım ve aralık aylarında yapılıyor. Bu dönemde tüketicilerin kafasında soru işareti oluştu. Bununla ilgili bir sıkıntı var” dedi.

BU FİYATLARI KAÇIRMAYIN

Orhan Coşkun, kurdaki artışın da belirsizliğe neden olduğunu ifade ederek, ”Bunun etkileri iki ay sonra belli olacak. Tüketicilere bu lansman fiyatlarını kaçırmamalarını öneriyorum. Otomobilinizi bir an önce alın. Ocak ayında ne olacağını bizde tam bilmiyoruz”ifadelerini kullandı. Türkiye bu günleri anlatacağına inandığının altını çizen Coşkun, hükümetin gerekli tedbirleri alarak ekonomiyi tekrar rayına oturtacağını savundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X