‘Otomotiv merkezli şehir olacağız’

Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl’de işadamları ile biraraya geldiği toplantıda ”Otomotiv merkezli şehir olacağız” dedi.

‘Otomotiv merkezli şehir olacağız’

SADULLAH ORGAN

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’nın (İTSO) Meclis toplantısında konuşan Şahin, Bursa’nın doğusundaki İnegöl, Yenişehir ve İznik’in gelecekte belki de bu bölgenin parlayan yıldızı olacağını belirtti. ”Bize düşen burada hangi rolü alacağımızdır” diyen Şahin, şöyle devam etti: ”Çok güzel yatırımlar bu bölgede olacak. Benim daha büyüklerim var. Onların açıklayacağı çok güzel yatırımlar olacak bölgeye. İnegöllü işadamlarında böyle bir yapılanmadan istifade etmesini arzu ederim. Otomotiv merkezli şehir olacağız.”

BU ÜLKEYİ KİMSE TUTAMAZ

Türkiye’nin çok kritik bir dönemden geçtiğini de dile getiren Şahin, şunları kaydetti: ”Bana göre çoğu bitti, azı kaldı. Ülkeyi etkileyecek en önemli meselelerden bir tanesi yerel seçimlerdi, hayırlısıyla bitti. Cumhurbaşkanlığı seçimleriydi. O da hayırlısıyla bitti. Doğu ve Güneydoğudaki çözüm süreci kazasız belasız yürüyor. Ayrıca dış ülkelerde yaşanan kaos ve kargaşanın biran önce bitmesi ve ülkemizin lehine sonuçlanması çok önemli. En önemlisi de 2015 yılı Haziran ayında yapılacak genel seçimleri, ülkemizin kazasız belasız atlatması. Eğer bunlar istenilen şekilde neticelenirse, bu ülkeyi kimse tutamaz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X