Otomotiv Test Merkezi’nin açılış tarihi belli oldu

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Otomotiv Test Merkezi’nin kasım ayında temelinin atılacağını söyledi.

Otomotiv Test Merkezi’nin açılış tarihi belli oldu

Yenişehir Belediye Meclisi salonunda yapılan Otomotiv Test Merkezi Çalıştayı’na TSE Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Demir, Yenişehir Kaymakamı Rahmi Köse, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, bakanlık yetkilileri ve sektör temsilcileri katıldı. Çelik, “Bu ekibin sahada yapmış olduğu çalışma neticesinde belediyede bir çalıştay gerçekleştirildi. Bölgesel çalıştayın akabinde proje ve yapım süreci değerlendirildi. Devlet nezdinde yapılan bir milli proje. Böyle bir projenin ön plana çekilmesi çok önemli. Ağustos ayında projenin teslimi ve kasım ayı gibi temelin atılmasıyla ilgili karar alındı” diye konuştu.

Başkan Çelik, “Bu önemli projenin bir an önce ortaya çıkması için canı gönülden çalışan herkese şahit oldum.Hepsine teşekkür ediyorum. Bu bizim ve ülkemiz için gerçekten çok mühim bir proje. Önemli bir yatırım. Artık kamuoyu da buna inanmalı. 2017 yılının Ağustos ayında ilk çalışmanın startı verilmiş olacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X