Otomotivciler Özbekistan’a gidiyor

Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği’nden (OİB) bir heyetin, 8-12 Kasım’da yeni ihracat pazarları için Özbekistan’a gideceği bildirildi.

Otomotivciler Özbekistan’a gidiyor

Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği’nden (OİB) bir heyetin, 8-12 Kasım’da Özbekistan’a gideceği bildirildi.

Birlikten alınan bilgiye göre, OİB Yönetim Kurulu, üyelerinin yeni ihracat pazarlarının kapısını açabilmek ve mevcut ihracat potansiyelinin artırılması amacıyla 8-12 Kasım’da Özbekistan’a sektörel ticaret heyetin gönderilmesini kararlaştırdı.

Ticaret heyeti programı kapsamında, Taşkent Ticaret Müşavirliğinin desteğiyle Özbekistan otomotiv sektörü ve genel ekonomik durum hakkında bilgilendirme semineri, otomotiv ithalatçı, toptancı ve distribütör firmaları ile katılımcı firmalar arasında ikili iş görüşmeler, Sam Auto (otobüs ve hafif kamyon üreticisi), JV MAN Auto Uzbekistan (kamyon üreticisi) ve GM Powertrain (motor fabrikası) gibi Özbekistan’ın önde gelen büyük otomotiv firmalarına tesis ziyaretlerinin yapılması planlanıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X