İran’ın Dünya Kupası futbol takımının antrenman yaptığı stadyumun yakınında korkunç bir hadise gün yüzüne çıktı. Meksika, ABD ve Kanada’nın ortaklaşa ev sahipliği yaptığı turnuvada olay geniş yankı uyandırdı.
Bölgedeki AFP muhabirleri, polis ekiplerinin Tijuana’daki bir süpermarketin otoparkında bulunan gri renkli aracın bagajını açtığı anlarda çürümüş bir cesede tanıklık etti.
ÇÜRÜMÜŞ CESET BULUNDU
Kaliforniya plakalı aracın, İran Milli Takımı’nın ABD’de oynayacağı üç maç öncesinde Tijuana’daki Caliente Stadyumu’nda yaptığı kampın tam karşısında bulunduğu belirtildi.
Olay yerinde beyaz koruyucu kıyafetler giyen adli tıp ekiplerinin, cesedi inceleyerek araçtan çıkardığı görüldü.
‘ŞİDDET İZLERİ TAŞIYAN CESET’
Tijuana savcılığı, cesedin devriye ekipleri tarafından tespit edildiğini açıkladı. Savcılık sözcüsü, ‘Aracın incelenmesi sırasında bagajda siyah bir torbaya sarılı, şiddet izleri taşıyan bir ceset bulundu’ dedi ve aracın çarşamba (10.06.2026) gününden beri terk edilmiş olabileceğini belirtti.
Son günlerde şehirde sıcaklıkların 28 dereceye kadar çıktığı, gün boyunca yoğun güneş etkisinin hissedildiği aktarıldı.

