Otoyol tesislerinin en büyüğü Orhangazi’ye

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu’nda yapılacak tesislerin en büyüğü Orhangazi’de olacak. Otoyol A.Ş. Perakende İşletme Müdürü Hüseyin Bozkurt, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ile birlikte ilçeli muhtarları otoyol gezisinde bilgilendirdi.

Otoyol tesislerinin en büyüğü Orhangazi’ye

NEVZAT OKUMUŞ

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü altından Otoyol A.Ş.’ye ait mini feribota binen ilçeli muhtarlar, projeyi denizden görme fırsatı da buldu. Otoyol A.Ş. merkezinde ağırlanan muhtarlara burada da projeyle ilgili kısa bir brifing verildi. Halen günde ortalama 40 bin aracın kullandığı İstanbul-Bursa Karayolu’nu, otoyol tamamlandıktan sonra günde ortalama 109 bin aracın kullanmasının hedeflendiği bildirildi.

ORHANGAZİLİLERE İSTİHDAM

Otoyol ile Körfez Geçiş Köprüsü’ne yapılan gezide, Orhangazi’de yapılacak otoyol tesisi hakkında bilgi veren Hüseyin Bozkurt, tesisin Orhangazi’ye istihdam konusunda katkı sağlayacağını ifade etti. Tesisteki firmaların çalıştıracağı personelle ilgili Orhangazi Belediyesi’nden CV alınacağını bildiren Bozkurt, “Buradaki personelin önemli kısmının Orhangazi’den olmasını arzuluyoruz. Bu anlamda belediye ile işbirliği yapılacak. Uygun bulunan başvuruların işbaşı yapması sağlanacak” dedi. 

Otoyoldaki tüm tesislere ‘Oksijen’ adının verildiğini bildiren Bozkurt, İznik Gölü manzaralı tesisin adının, otoyolun 37. kilometresinde bulunması nedeniyle ‘Oksijen 37’ olacağını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X