Otoyolda levyeli katil alarmı

Adana’da yol kenarında ölü olarak bulunan bir kişinin yakınlarına polis, şahsın öldüğünü söylemedi. Damat ve oğul ise babalarına sarılarak gözyaşlarına boğuldu.

Otoyolda levyeli katil alarmı

Olay, Seyhan ilçesine bağlı D-400 karayolu Mersin-Adana istikametinde meydana geldi. İddiaya göre firma sahipleri GPRS’den takip ettikleri gübre taşıyan 31 KLA 37 plakalı Vedat Varlıklar (55) yönetimindeki TIR’ın uzun süre aynı yerde bekleme yaptığını fark eti. Bunun üzerine firma yetkilileri telefonla Varlıklar’ı aradı ancak telefonu açan olmadı. Yetkililer Varlıklar telefona cevap vermeyince firmanın Adana’daki diğer çalışanlarına habe verip TIR’ın durduğu yerin adresini verdi.

 

Çalışanlar TIR’ın yanına geldiğinde Varlıklar’ın hareketsiz bir halde hemen TIR’ın yanında yattığını gördü. Bunun üzerine sağlık ekiplerine ve polise haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Varlıklar’ın kafasında sopa ya da levye darbı izi olduğunu ve hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine gelen polis ise hemen inceleme başlattı. Olay yerine Cinayet Büro Amirliği ekipleri de sevk edildi.

 

OĞLUNA VE DAMADINA ÖLDÜĞÜNÜ SÖYLEYEMEDİ

Bu arada olayı duyan Varlıklar’ın oğlu Emre Varlıklar ve damadı Kemal Öztürk geldi. Polis şahısları sakinleştirmeye çalıştı. Daha sonra Emre Varlıklar ve Kemal Öztürk babasının yerde yattığını görerek yanına gidip ona sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Bu arada polis gelip şahısları babanın yanından uzaklaştırdı. Bu arada Emre Varlıklar polise “babama ne oldu söyleyin” diye sordu. Bunun üzerine polis “baban bayıldı, bir şey yok” diyerek öldüğünü söyleyemedi. Emre Varlıklar, “Babam bayıldıysa sağlık ekipleri gelsin baksın hem onlar nerede” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Damat ve oğul bir süre sonra polis tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı. Polis olay yerine ambulans geldikten sonra oğluna ve damada Varlıklar’ın hayatını kaybettiğini söyleyebildi.

 

KAFADA DARP İZİ

Olay yeri inceleme ekipleri de Varlıklar üzerinde inceleme yaptı. Yapılan incelemede Varlıklar’ın kafasına levye ya da sopayla vurulduğu belirlendi. Polis şimdi bu darbenin nasıl olduğunu olayın cinayet mi şüpheli ölüm mü olup olmadığını araştırıyor. Varlıklar’ın cenazesi yapılan incelemenin ardından otopsi yapılması için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X