Oy ve Ötesi 7 Haziran için kolları sıvadı

30 Mart yerel seçimlerinde İstanbul, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde İstanbul ile birlikte 6 ilde yapılanan, bunun neticesinde seçim sürecine son derece hakim 50 bin gönüllü yetiştiren Oy ve Ötesi, 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri’nde Türkiye’nin oylarının yü

Oy ve Ötesi 7 Haziran için kolları sıvadı

Toplam seçmen sayısının yaklaşık 52 milyonu bulacağı seçimlerde, Oy ve Ötesi 30 milyona yakın oyun şeffaf ve adil bir şekilde verildiğinden ve sayıldığından emin olacak.

Nisan ve mayıs ayları boyunca, hem sahada gerçekleştirilecek yüz yüze toplantılar ve eğitimlerle hem de online platformlardaki paylaşımlarla 120 bin gönüllüyü arasına katacak olan Oy ve Ötesi Bursa’da da hızla örgütlenmeye ve yayılmaya devam ediyor.  

Bursa’nın en kalabalık 8 ilçesinde sandıkları sahipsiz bırakmamak için yola çıkan Oy ve Ötesi’nin Büyük Bursa Buluşması ise 15 Nisan Çarşamba gün Podyum Park 15 Eylül Kıraathanesi’nde saat 20:00’de gerçekleştirilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X