OYAK Renault’da üretime bir gün ara verildi

OYAK Renault’dan açıklama: “Bu acı kaza sonrası fabrikamızda üretime bir günlük ara verilmiştir”

OYAK Renault’da üretime bir gün ara verildi

OYAK Renault’dan yapılan yazılı açıklamada, gece saatlerinde meydana gelen ve fabrika çalışanlarını taşıyan servis aracının karıştığı elim trafik kazasında, işçilerden Mesut Güney, Hakan Şibay ve Güray Kanşıra’nın hayatını kaybettiği belirtildi.

Kaza yerine gelen ambulanslarla en yakın hastanelere kaldırılan yaralıların tedavilerinin devam ettiği bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

“OYAK Renault ilgili birimleri kaza ilk duyulduğu andan itibaren sağlık ve emniyet görevlileri ile irtibata geçmiştir. Hayatını kaybeden ve yaralanan arkadaşlarımızın ailelerine her türlü destek verilmekte olup, yaralanan arkadaşlarımızın tedavi süreçleri yakından takip edilmektedir. Diğer taraftan kazanın nedenine ilişkin araştırma adli makamlar tarafından devam etmektedir. Bu acı kaza sonrası fabrikamızda üretime bir günlük ara verilmiştir. Hepimizi derinden yaralayan bu üzücü kazada vefat eden arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı arkadaşlarımıza ise acil şifalar diliyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X