Oylarımızı artıracağız

Ak Parti Milletvekili İsmet Su, seçim çalışmalarını Yenişehir’de sürdürdü.

Oylarımızı artıracağız

GÜRHAN ADANA

Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl’la esnaf ziyareti yapan Su, vatandaşın, AK parti iktidarı öncesi kötü günleri unutmadığını söyledi. 

Seçim çalışmalarında edindiği izlenimlere göre, vatandaşın kavgacı ve yıkıcı olan siyaseti istemediğini ifade eden Su, “Bizim oylarımızın geçen seçimlere göre artacağına inanıyorum. HDP’nin ise barajı aşamayacağı kanaatindeyim” dedi.

AK Parti iktidarı öncesi ülkenin durumunun çok kötü olduğunu hatırlatan Su, vatandaşın geçmişte yaşadığı sıkıntıları unutmadığını söyledi. 

İktidarları dönemlerinde yapılan hizmetlerin geçmişte hiçbirisinin olmadığını vurgulayan Su, “Ülke genelinde olduğu gibi Yenişehir’de de önemli hizmetler gerçekleştirdik. Örneğin, yeni konulan seferlerle havalimanı ciddi anlamda işlerlik kazandı. Uçakların doluluk oranları çok güzel. İsteyenler karayoluyla seyahati tercih ediyor. Yollarımız kaymak gibi” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X