Oylat’a modern pazaryeri

İnegöl Belediyesi ilçenin kaplacıları ve doğasıyla ünlü turizm cenneti Oylat’ın merkezinde bulunan köylü pazarını kaldırarak, yeni bir pazaryeri inşa etti.

Oylat’a modern pazaryeri

SADULLAH ORGAN

 

Pazaryerinde 24 dükkan bulunuyor. Pazaryerinin eski kurulduğu alana da açık yüzme havuzu bulunan tesis yapılacağı bildirildi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, beraberindeki görevliler ile birlikte pazaryerinde incelemelerde bulundu. Oylat’ın önemli unsurlarından birinin köylü pazarı olduğunu ifade eden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, pazarın fiziki konum nedeniyle çok güç şartlarda hizmet verdiğini söyledi. Aktaş, “Burada nezih bir bina yükseldi. 24 tane dükkânımız, 6 tane lojmanımız var. Bu avlu çok güzel alışverişlerin, çok önemli gezintilerin odağı haline gelecek” dedi.

Eski pazaryerinin olduğu alana da güzel bir tesis yapacaklarınıbelirten Aktaş, “Eski yerle alakalı hemen projelendirme işlemlerine başlayıp, açık yüzme havuzlu spor tesisi, çok amaçlı tesis düşünüyoruz” derken, bir de cami inşa edileceğini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X