Öyle veya böyle Aatıf Timsah olacak!

Yeşil beyazlılar, Cedric Bakambu gittiği anda Faslı oyuncuya birkaç gün içerisinde imza attırmak istiyor.

Öyle veya böyle Aatıf Timsah olacak!

Bursaspor’da Aatıf Chahechouhe sesleri artık daha bir gür çıkmaya başladı. Cedric Bakambu için dün Villarreal kulübüyle yapılan görüşmelerin olumlu geçmesinin ardından Faslı oyuncuyla ilgili görüşmeler hızlandı. 29 yaşındaki oyuncu için ilk etapta 3 milyon 500 bin Euro bonservis ücreti isteyen kırmızı beyazlılarla başkanlar nezdinde temaslar sürüyor. Teknik Direktör Sergen Yalçın’la sorunlar yaşan Faslı futbolcunun Bursaspor’a gelmeyi çok istediği öğrenildi.

BÜYÜK KATKI SAĞLAR

Bakambu’nun ayrılma durumunda Aatıf’a birkaç gün içerisinde imza attırmak isteyen Bursaspor, Ümit Kurt için de temaslarına devam ediyor. Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ise Aatıf’ın önemli bir isim olduğunu ifade ederek ‘Aatıf çok iyi bir futbolcu. Bize çok fazla katkı sağlar. Şuan değerlendiriyoruz. Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ile görüştüm. Onlarında finansal olarak sıkıntıları var ve iyi bir fiyata satmak istiyorlar. Bekleyip göreceğiz. Aatıf’ın alternatifleri de elimizde mevcut’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X