Oynatmaya az kaldı!

Bursaspor’da işler o kadar kötü gidiyor ki, Pablo Martin Batalla bile takıma ayak uydurmaya başladı.

Oynatmaya az kaldı!

Eskiden evinde rakiplerine korkulu rüya gördüren yeşil beyazlılar şimdilerde kolay çözülüyor. Timsah’ın Trabzonspor, Akhisar Belediyespor ve Adanaspor maçlarında bulduğu pozisyon sayısı bir elin parmağını geçmedi.

Bursaspor açısından son haftalarda işler hiç de iyi gitmiyor. Üst üste alınan mağlubiyetlerin ardından Adanaspor maçı sonrası Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollar ayrılırken, oyunculardaki form düşüklüğü de dikkatlerden kaçmıyor.

42 dakika 10 kişi oynayan Trabzonspor karşısında pozisyon bulmakta zorlanan ve sahayı boynu bükük terkeden yeşil beyazlılarda Pablo Martin Batalla bile takımdaki diğer isimlere ayak uydurmuş durumda.

TEPKİLER ARTIYOR

Batalla, Trabzonspor ve Akhisar kupa maçlarında müsait pozisyonlardan yararlamamamış, Adanaspor randevusunda ise ceza sahası içerisinde kendini yere bıkararak penaltı aramıştı. Akhisar kupa maçında tüm takım adeta sahada dökülürken, Deniz Yılmaz ve Del Valle tepkilerin odağındaki isimlerdi. Son oynanan Adanaspor maçında da görüntü değişmedi. Kümede kalma savaşı veren rakibi önünde üretkenlikten uzak olan yeşil beyazlılarda fark yaratan hiçbir isim olmadı.

ZORLU SERİ BAŞLIYOR

İşin acı tarafı, eskiden kendi sahasında rakiplerine korkulu rüya gördüren Bursaspor’un şimdilerde evinde kolay maçlar kaybetmesi oldu. Bursaspor resmi maçlarda en son galibiyetini 19 Aralık 2016 tarihinde Antalyaspor karşısında aldı. Yeşil beyazlı takımı bundan sonra daha zorlu bir süreç bekliyor. Çarşamba günü İstanbul’da Türkiye Kupası’nda Ümraniyeaspor ile formalite maçı oynayacak olan Bursaspor, hafta sonunda da Abdullah Avcı yönetiminde şampiyonluk mücadelesi veren lider Başakşehir’in konuğu olacak. Yeşil beyazlılar daha sonra ise Timsah Arena’da Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Bursaspor ardından üst üste Kayserispor ve Kasımpaşaspor deplasmanlarına çıkacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X