‘Oyumuz yüzde 40’ın altına düşmeyecek’

CHP Osmangazi İlçe Başkanı Recep Çohan ve yönetim kurulu üyeleri Olay Medya’yı ziyaret etti.

‘Oyumuz yüzde 40’ın altına düşmeyecek’

AYKUT GÜNGÖR

CHP’nin yerel seçimde Osmangazi’de yüzde 31.5 oranında oy aldığını belirten Çohan, bu oranın yüzde 40’ın altına düştüğünde kendisini başarısız olarak kabul edeceğini söyledi.

4 mahallede faliyet gösteren mahalle temsilcilikleri sayesinde oy oranlarını 3 kata yakın arttığını kaydeden Çohan,açacakları 4 yeni mahalle temsilciliği ile halk ile doğrudan iletişime geçeceklerini anlattı. Önümüzdeki milletvekili seçimlerinin Türkiye için büyük önem taşıdığını dile getiren Çohan, halkın artık hakkının yenmesini istemediğini, bu nedenle CHP’yi iktidar yapacağını vurguladı.

Çohan, seçim sürecinde tüm seçmenlerle tek tek görüşeceklerini, 65 bin seçmenin ilçelerinde oy kullanmadığını öncelikli hedeflerinin oy kullanmayan seçmenler olduğunu ifade etti. Göreve geldikten sonra Osmangazi ile ilgili önemli analiz ve değerlendirmelerde bulunduklarını söyleyen Çohan, yol haritalarını bu değerlendirme sonuçlarına göre belirlediklerini kaydetti. 22 mahallede 1.,  16 mahallede 2. parti olduklarını belirten Çohan, 2 sırada oldukları mahallelerde ilk sıraya çıkmayı hedeflediklerini söyledi. Çohan, “Gençler ve kadınların aktif olarak görev üstleniyor. Vatandaşlarla kurdukları iletişim oranı kadar başarılı olacağız. Seçmen artık dürüst politikacıların kendilerini temsil etmesini istiyor. Bu nedenle CHP’yi iktidar yapacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X