Oyuncaklar görücüye çıktı

İnegöl Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (İNESMEK) usta öğreticileri ve kursiyerlerinin 320 saatlik çalışma sonucu hazırladıkları Amigurimi modülünde 70 adet örgü oyuncak, Kent Müzesinde açılan sergide görücüye çıktı.

Oyuncaklar görücüye çıktı

Belediye, Kent Müzesi’nde bir sergiyi daha ilçe halkıyla buluşturdu. İNESMEK usta öğreticisi Sibel Gürbüz ve 40 kursiyerin el emeği göz nuru eserlerinin yer aldığı “Oyuncaklar Diyarı” isimli Örgü Oyuncak Bebek Sergisi, dün düzenlenen törenle Kent Müzesi Serdar Rubacı Sergi Salonunda izlenime sunuldu.

Sibel Gürbüzoğlu ve 40 kursiyerin 320 saatlik şiş ve tığ örücülüğü ile oyuncak bebek yapımı, diğer adıyla Amigurumi modülünde ortaya çıkardığı birbirinden güzel eserlerin yer aldığı sergide; büyük bir özveriyle tığ ve yünlerle örülüp içi boncuk elyafla doldurulmuş vaziyette olan genelde çizgi film kahramanlarının yer aldığı 70 oyuncak yer alıyor. Kent Müzesinde açılan 111’inci sergi olma özelliğini de taşıyan sergi, 10 Nisan 2019 Çarşamba gününe kadar ziyarete açık kalacak.

Konuşmanın ardından kurdele kesimi ile serginin açılışı gerçekleştirildi. Daha sonra davetliler, sergiyi gezerek hazırlanan eserleri ilgiyle inceledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X