Oyuncu Büşra Pekin resmen eridi!

İbrahim Büyükak’ın senaryosunu yazıp başrolünde yer aldığı ‘Bayi Toplantısı’ filminin galası Kanyon AVM’de yapıldı. Ünlü isimlerin akın ettiği galaya, oyuncu Büşra Pekin damga vurdu.

Oyuncu Büşra Pekin resmen eridi!

Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar’ programında kilolu haliyle hatırlanan Büşra Pekin, son dönemde bambaşka bir görüntüye kavuşmuştu.

İbrahim Büyükak’ın dördüncü filmi ‘Bayi Toplantısı’nda başrolde yer alan başarılı oyuncu, Kanyon AVM’de gerçekleşen galada, biraz daha zayıflamış hali ile kameraların karşısına geçti.

Büşra Pekin, siyah mini elbisesiyle tüm bakışları üzerinde toplamayı başardı.

37 yaşındaki oyuncu, “Çok iyi bir film çektik. Müthiş yetenekli oyuncu arkadaşlarımla bu projenin içinde yer aldığım için çok mutluyum. Çok komik, eğlenceli ve güzel bir hikayenin içinde yer aldığım için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Önceki yıllarda verdiği kilolardan bir hayli mutlu olduğunu söyleyen güzel oyuncu, “Giydiklerim daha çok yakışıyor, mutluyum” demiş, gerekirse bir rol için yeniden kilo alabileceğini dile getirmişti.

Erzurum, Gaziantep ve Konya’dan bir bayi toplantısına katılmak üzere İstanbul’a gelen ve burada istemeden kendilerini komik bir maceranın içinde bulan üç beyaz eşya satıcısının eğlenceli öyküsünü anlatan ‘Bayi Toplantısı’ filmi, 21 Şubat’ta vizyona girecek.

Pekin, ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar’ programının ilk versiyonunda ‘Hıyarlı Baba’ skeçlerindeki performansıyla öne çıkmıştı.

Güzel oyuncu sonrasında ‘Benim Adım Feridun’, ‘Hadi İnşallah’, ‘Kolonya Cumhuriyeti’, ‘Tatlım Tatlım’ gibi filmlerde başrol oynadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X