Oyuncu fabrikası ‘Elit Akademi’

Geleceğin yıldız sporcuları bu kulüpte yetişiyor… 12 yıldır Yıldırım ilçesinde faaliyet gösteren ve 10 binin üzerinde sporcu yetiştiren Elit Akademi Spor Kulübü, basketbol ile atletizmin ardından futbol ve voleybolda da adından söz ettirmeyi hedefliyor.

Oyuncu fabrikası ‘Elit Akademi’

6-16 yaş grubundaki kız ve erkek çocuklarına sporcu fabrikalarında her gün eğitim verdiklerini belirten Başkan Rıza Giray, “Küçük Yüreklere, Büyük Dokunuşlar” yaptıklarını söyledi.

2005 yılında Basketbol ve Atletizm branşlarıyla açılan Elit Akademi Spor Kulübü 12 yıldan bu yana Yıldırım ilçesinde sporcu yetiştirmeye devam ediyor. 12 yılda 10 binin üzerinde öğrenci ile çalışan spor kulübü, basketbol branşı ile Yıldırım’ı Bursa ve Türkiye’de düzenlenen turnuva ve şampiyonalarda temsil ediyor. Evet Amatörün Dünyası sayfamızın bugünkü konuğu Elit Akademi Spor Kulübü…

İŞTE SPOR SEVDALILARI

Spor sevdalısı Rıza Giray, Fatma Çakır, Yusuf Dağcı, Aziz Demirci, Erdal Özel ve Veysel Konca’dan oluşan yönetimle 3 dönemdir büyük işlere imza atıyor Elit Akademi Spor Kulübü. 2017 yılında 150 lisanslı basketbolcu, 11 takım ile Büyük (A) Takım, Genç Takım, Yıldız Takım, U14 Küçük (A), U13 Küçük (B), U12 Minik (A), U11 Minik Erkek ve Kız (B), U11 Juniour Erkek ve Kız (A-B) Takımları ile liglere katıldı.

EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

Yıldırım ilçesini yerel liglerde temsil eden spor kulübü eğitim hizmetlerini haftanın her günü kiraladığı spor salonlarında sürdürüyor. Dönem, dönem yetiştirdiği sporcuları üst liglerde mücadele eden kulüplere transfer ederek basketbol branşını ve kulübü büyütme yolunda emin adımlar atan Elit Akademi Spor spor camiasından da takdir topluyor.

DESTEK BEKLİYORLAR

Küçük yüreklere, büyük dokunuşlar sağlayan Elit Akademi Spor Kulübü, şimdilerde futbol ve voleybol branşlarını da açtı. Yıldırımlılar’dan ve Yıldırım’a gönül veren özel sektörden, kamu kurum ve kuruluşlardan, sporu ve sporcuya destekler veren belediyelerden, Yıldırım’da spor denilince akla gelen İlçe Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’den destek bekliyor.

KAMPA GÖTÜRÜYORLAR

Kuruluşundan bu tarafa 200’ün üzerinde transferler yaparak, kendini kanıtlayan spor kulübü, uzman eğitimcileriyle ve sporcularıyla yılın 365 günü sahalarda ve salonlarda boy gösteriyor. Temel hedef sporcuyu kötü alışkanlıklardan uzak tutma adına sportif faaliyetler düzenlemek. Elit Akademi Spor ailesine katılan öğrencilere rol model olarak hayattaki beklentilerine sporla yaklaşarak onlara basketbol, futbol, voleybol ve atletizm branşlarının incelikleri öğretiliyor. Kendi ayakları üzerinde duran bireyler yetiştirmek amacıyla her yıl Kuşadası’nda düzenlenen kamplara davet ediyorlar.

MİLLİ TAKIM SEÇMESİNE 12 SPORCU

Kendi bünyesinde yetiştirmiş olduğu 12 basketbolcuyu, 2019 yılında düzenlenecek Yıldız (B) Milli Takım kadrosu için de seçmelere gönderen spor kulübü, hedefleri doğrultusunda kulüplerin altyapılarına da oyuncular vermekte. Her kulüp gibi bu tür hizmetlerini kendine ait bir tesiste gerçekleştirmeyi düşünen Elit Akademi Spor Kulübü, kiralamalardan kurtulup, bu konu hakkında sporculara iyi bir imkan ve gelecek sağlayacak, kurumlardan, belediyelerden, spora gönül vermiş hayırseverlerden tesisleşme konusunda destek istiyor.

OKULLAR HAYAT OLSUN

25 yıldır spor yapan ve yaptıran deyim yerindeyse; sporla yatıp, sporla kalkan Kulüp Başkanı ve Kulübün Antrenörü Rıza Giray şimdiye kadar sayısız sporcu yetiştirdiğini söyledi. Giray, birçok kulüp ve okullar ile “OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ” kapsamında iş birliği yaparak, birçok çocuğu kötü yollara sapmalardan çekip aldıklarını, birilerine umut işığı olmalarından büyük haz aldıklarından bahsetti.

EĞİTİMİN ADRESİ

Şimdilerde Basketbol yaş sınırını ana okullar seviyesine kadar indirdiklerini, basketbol, futbol, voleybol branşlarında 6-16 yaş kız ve erkeklerin bu sporcu fabrikasına her gün geldiklerini, sporcu olmak isteyenlere de kapılarını sonuna kadar açtıklarını ifade eden Başkan Rıza Giray, “Küçük Yüreklere, Büyük Dokunuşlar” yaptıklarını bildirdi. Birçok başarıya ve yetenekli sporcular yetiştiren bu sporcu fabrikasında eğitim almayı düşünüyorsanız, Yıldırım’da bulunan Elit Akademi Spor Kulübüne uğramanızı tavsiye ederiz. İşte ulaşabileceğiniz internet sitesi: www.elitakademispor.wordpress.com

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X