‘Oyuncu hamur gibi olmalı’

Renk Otizm Derneği’nin davetlisi olarak dün Bursa’ya gelen Selen Görgüzel Alkan, oyuncunun her rolü başarıyla oynayabilmesi gerektiğini söyledi.

‘Oyuncu hamur gibi olmalı’

KENDİMİ GELİŞTİRECEĞİM

Yönetmen Hamdi Alkan’ın oyuncu eşi Selen Görgüzel, Bade-i Ocakbaşı’ndaki etkinlikte hanımlarla ‘İletişim ve Televizyon’ konulu söyleşi gerçekleştirdi. ‘O Hayat Benim’ dizisinden oyunculuk eğitimi alıp kendisini geliştirmek için ayrıldığını belirten Alkan, ‘Her rolü oynayabilecek kıvama gelmek istiyorum. Oyuncu hamur gibi olmalı, her karaktere bürünebilmeli’ dedi.

HAMDİ BENİ İSTEMEDİ

Selen Görgüzel, ‘Herkes benim o diziye Hamdi Alkan sayesinde girdiğimi düşünüyor. Oysa Hamdi bu dedikodunun çıkacağını bildiği için beni dizide istemedi. Ben 7 yıl önce birlikte çalıştığım yapımcının isteğiyle kadroya dahil olmuştum’ diye konuştu. Eşiyle yeni proje hazırlığında olduklarını belirten Görgüzel, birlikte hem sinema hem de tiyatroda çalışacaklarını dile getirdi. 

ÇOCUK GİBİ BESLEDİM

Geçirdiği tüp mide ameliyatıyla 44 kilo veren Hamdi Alkan’la bu süreçte yaşadıklarını anlatan Görgüzel, ‘Hamdi operasyondan sonra yemek yemeye başladığında onu çocuk gibi besledim’ dedi. 

Selen Görgüzel Alkan’la arkadaşımız Fırat Toraman görüştü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X