Oyuncu İsrafil Köse son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği trafik kazası sonrası kaldırıldığı hastanede bu sabah yaşamını yitiren oyuncu İsrafil Köse, son yolculuğuna uğurlandı.

Oyuncu İsrafil Köse son yolculuğuna uğurlandı

Canlandırdığı “Karadenizli” tiplemeleriyle tanınan Köse’nin cenaze namazı, ailesi ve sevenlerinin katılımıyla, ikindi vakti Şirinevler Ulu Cami’de kılındı. 

 

Oyuncunun menajeri Emin Albayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hastaneye yatırıldıktan sonra oyuncunun sağlık durumunu sürekli takip ettiğini söyledi.

 

Köse ile ortak işlere imza attıklarını ve sürekli görüştüklerini belirten Albayrak, “Kardeşimizi kaybettik. Türkiye, sanatçı olmasından önce, çok değerli bir insanını kaybetti. Çok üzgünüz. Motor sevdası aşırı derecedeydi. Hep korktuğumuz şeydi. İleri derecede şeker hastasıydı onun için çok riskli bir ulaşım aracıydı. Şuradaki herkes çok üzgün biliyorum ama benim acım çok ayrı.” ifadelerini kullandı.

Çetin Altay: ​”Çok ani oldu”

 

İsrafil Köse ile birçok filmde birlikte rol alan, oyuncu arkadaşı Çetin Altay da kaza haberini aldığından beri ne tepki vereceğini bilemediğini dile getirdi.

 

Altay, en çok da Köse’nin geride kalan oğlu için üzüldüğünü aktararak, “Allah günahlarını affetsin. Minik yavrusuna, sağlık sıhhat ve uzun ömürler versin. Çok ani oldu. Çok iyi bir arkadaştı. İçinde hiçbir kötülük olmayan biriydi. Pamuk gibi, melek gibi bir kardeşti, bir abiydi. Pırlanta gibi birini kaybettik.” dedi.

​Nuri Alço: “Yüreği gerçekten güzel bir insandı”

 

Yeşilçam oyuncularından Nuri Alço ise kazanın ardından hastanede ziyarete gittiğini ve Köse’nin sağlık durumu hakkında bir bilgi kirliliği ile karşılaştıklarını anlattı.

 

Köse’nin dün hayatını kaybettiğini söyledikleri için hastaneden ayrıldıklarını ifade eden Alço, şunları söyledi:

 

“Eve gittim. Akşam üstü bir telefon geldi. Doktor, ‘Daha beyin ölümü gerçekleşmedi. Vücut normal sıcaklığını koruyor. Kalp atışları gayet normale döndü’ deyince sevindik ama sabah yine böyle bir haberi alınca acı oldu tabi. Yüreği gerçekten güzel bir insandı. Ailesine çok bağlıydı. Çocuğunu çok severdi. Allah toprağını bol etsin.”

 

Tecrübeli oyuncu Mustafa Uzunyılmaz da çok üzgün olduğunu vurgulayarak, “Genç, yüreği güzel, iyi bir insanı daha kaybettik. Güzel işler yapardı. O kadar temiz bir kardeşimizdi ki yaşam doluydu.” diye konuştu.

 

Köse’nin cenazesi, kılınan namazın ardından Kocasinan Mezarlığı’nda toprağa verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X