Oyuncu olmak istiyor

Bir açılışa katılmak için Bursa’ya gelen İşte Benim Stilim yarışmasının birincisi Emel Özkızıltaş, oyunculuk eğitimleri almaya başladığını söyledi.

Oyuncu olmak istiyor

BENİ EKRANA YAKIŞTIRIYORLAR

Önceki gün Bursa’da güzellik merkezinin açılışına katılan İşte Benim Stilim birincisi Emel Özkızıltaş, ekran macerasına oyunculukla devam etmek istiyor. İşte Benim Stilim yarışmasıyla yakaladığı çıkışın ardından oyunculuk eğitimleri almaya başlayan Özkızıltaş, ‘Dizilerde oynamayı çok istiyorum. Hayranlarım da beni sinema ve dizilerde görmek istiyorlar” dedi.

DÜNYA İDOLÜM MONİCA BELLUCİ

Yarışmada stili sayesinde birinci olsa da modellik yapmayı düşünmediğini belirten Emel Özkızıltaş, kendine dünyaca ünlü yıldız Monica Belluci’yi örnek aldığını söyledi. Yeni mesleği olarak hedeflediği oyunculukta çok iyi yerlere gelmek istediğini söyleyen 29 yaşındaki Özkızıltaş, ‘Ben bir Türkan Şoray hayranıyım. Sultan’ın oyunculuğuna da stiline de bayılıyorum’ dedi. 

Emel Özkızıltaş, arkadaşımız Fırat Toraman’ın sorularını yanıtladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X