Oyuncular aşka geldi

Ekranların ünlü oyuncuları, ‘Sahnelerden Aşk Şarkıları’ isimli konserde tiyatro ve sinemanın unutulmaz eserlerini seslendirdi.

Oyuncular aşka geldi

PERFORMANSLAR ALKIŞLANDI

Yaklaşan 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü nedeniyle önceki akşam İstanbul’da gerçekleşen ‘Sahnelerden Aşk Şarkıları’ konseri, ünlü oyuncuların şarkıcılıktaki performanslarını da gözler önüne serdi. Büyük ilgi gören gecede Hatice Aslan ‘İspanyol Meyhanesi’, Çağan Irmak, ‘Sen Ona Hiç Benzemesen de’ ve usta sanatçı Haldun Dormen ise meslektaşlarıyla birlikte ‘Lüküs Hayat’ı seslendirdi. 

BABASIYLA BİRLİKTE SÖYLEDİ

Gecenin en dikkat çeken anlarından biri ise Özge Borak’ın babası Selçuk Borak’la aynı sahneyi paylaşması oldu. Önce solo olarak ‘Ben Böyleyim’i söyleyen Özge Borak, daha sonra babasıyla Cabaret Müzikali’nden ‘Money’ parçasını yorumladı. Konserin güzel yıldızlarından Gökçe Bahadır ise albüm çıkaracağı haberlerini yalanladı ve, ‘Şuan için öyle bir kariyer planlamam yok’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X