‘Oyuncularımla gurur duyuyorum’

Bursaspor Durmazlar Başantrenörü Şemsettin Baş, Afyon Belediyespor mücadelesinin ardından taraftara teşekkür ederken, oyuncularının sergilediği performanstan memnuniyet duyduğunu söyledi.

‘Oyuncularımla gurur duyuyorum’

Türkiye Basketbol Ligi’ndeki başarılı performansını play-off çeyrek finalinde de sürdüren ve Afyon belediyespor’u serinin 5. maçında muhteşem taraftarının desteğiyle yenerek dörtlü finale yükselen Bursaspor Durmazlar’da Başantrenör Şemsettin Baş, “Buraya kadar hak ederek geldik ve karşılığını da alıyoruz” dedi. Oyuncularıyla gurur duyduğunu ifade eden tecrübeli antrenör, “Aralık ayından itibaren çocuklar çok istedi. Ligi 4. bitirdik. Baktığınızda Afyon Belediyespor, Federasyon Kupası’nda ve ligde de yenmiştik. Play-off serisinde verdiğimiz iki maçı herkes gördü. Bir tanesinde Dejan yoktu. Bir tanesinde de deplasmanda 15 sayıdan maçı verdik. Buralarda olmamızın yegane sebebi oyuncularım. Gurur duyuyorum” dedi.

TARAFTARIMIZ İNANILMAZ

Taraftarın takım için itici güç olduğunu belirten Şemsettin Baş şöyle devam etti: “Biz bu yolda taraftarımız ile birlikte yürüyoruz. Taraftarımız inanılmaz itici bir güç. Tek ricam provokasyonlara gelmemeleri. Çok etkileyici bir taraftarımız var. Yanımdaki insanlara sesimi duyuramadım. Bizim gerçekten 6. adamımızdan daha fazlası onlar. Rakibe de sanki sahada 10 kişi oynuyormuşuz gibi his veriyor. Onlara çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra hep yanımızda olsunlar. Biraz sakin ve provokasyonlara gelmemelerini rica ediyorum. Dörtlü finalde her şey açık. Daha çok isteyen hedefe ulaşacak. Yukarı çıkmak istiyorsak buradaki gösterdiğimiz enerjiden çok daha fazlasını yapmalıyız. Şu da bir gerçek. Rakiplerimizin hepsi çok kuvvetli. Çok zor maçlar bizi bekliyor ama biz her maçımızı kazanmak istiyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X