Oyunculuğa vaktim yok

Uluslararası Ar-Ge Proje Pazarı Zirvesi’nin sunuculuğunu yapmak için Bursa’ya gelen Ece Vahapoğlu, Olay Çekirge’ye konuştu.

Oyunculuğa vaktim yok

Fırat Toraman

Sunuculuk, gazetecilik ve spor eğitmenliği yapan ünlü güzel Ece Vahpoğlu, Merinos AKKM’deki etkinlik öncesi sorularımızı yanıtladı. Son dönemde oyunculuk teklifleri almaya başladığını belirten Vahapoğlu, ‘Bence herkes oyuncu olmak zorunda değil. Oyuncuların, yıldızlarının bir anda parlayıp sonra sönmesine şahit oluyoruz. Oyunculuk sabır işi. Benimse o kadar vaktim yok. Ben topluma daha faydalı olacağım şeylere yöneltmeyi tercih ediyorum’ diye konuştu.

PLANSIZ ASLA YAŞAYAMAM

Sağlık Bakanlığı’nın ‘Hareket Her Yerde’ kampanyasının elçisi olduğunu da belirten Ece Vahapoğlu, çok yoğun tempoda çalıştığını söyledi. Bursa’daki etkinlik biter bitmez soluğu Bozcaada’da düzenlenecek bir koşuda alacağını söyleyen Vahapoğlu, ‘Toplumu spor ve sağlıklı yaşam konularında bilinçlendirme adına çalışıyorum. Çok yorulsam da elimden geldiği kadar planlı yaşamaya çalışıyorum. Plansız neredeyse hiç bir şey yapmıyorum’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X