Oyunculuğu bıraktı Brezilya’ya yerleşti

Cansu Dere’yle oynadığı ‘Sıla’ dizisiyle milyonları hayran bırakan yakın dönemin jönlerinden Mehmet Akif Alakurt’un şok bir kararla oyunculuğu bırakıp Brezilya’ya yerleştiği ortaya çıktı.

Oyunculuğu bıraktı Brezilya’ya yerleşti

ORADA BİR ÇİFTLİĞİ VAR

Best Model yarışmasıyla ünlenen ve peş peşe projelerde rol alan Mehmet Akif Alakurt, son olarak ekran ömrü sadece 4 bölüm süren ‘Fatih’ dizisinde ‘Fatih Sultan Mehmet’i canlandırmıştı. Oyuncu Kuzey Vargın’ın kızı Tuğçe Vargın’dan ayrılan ardından öfke kontrolü sorunu nedeniyle girdiği bir kavgadan dolayı başı ağrıyan oyuncu, Brezilya’dan bir çiftlik alıp oraya yerleşti.

ARTIK HER ŞEY EKRANDA KALDI

Hayatında yeni bir sayfa açan, doğayla başbaşa kurt köpekleriyle vakit geçiren Alakurt, yeni bir aşka da yelken açtı. Uçankuş.com’da yer alan habere göre oyuncu, ‘Ne soracaksanız sorun ama iş sormayın. Gelin oturun ama iş, proje, dizi, film yok. Oyunculuğu bıraktım. Oynadığım karakterler de ekranda kaldı’ dedi. Mehmet Akif Alakurt, insanların entrikalarından bunaldığını da ifade etti.

Mehmet Akif Alakurt ve Cansu Deri’nin oynadığı ‘Sıla’ dizisi Brezilya’da da yayınlanmış ve büyük ilgi görmüştü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X