‘Oyunculuğu özlemişim’

Önceki gece Kıbrıs’ta konser veren Şevval Sam, 8 yıl aradan sonra “Bodrum Masalı” dizisiyle setine dönecek olmanın heyecanını yaşadığın söyledi.

‘Oyunculuğu özlemişim’

AYNI HEYECANI HİSSEDİYORUM

Güzel sanatçı Şevval Sam, önceki gece Kıbrıs’ta hayranlarını selamladı. Renkli konseri öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sam, “Bodrum Masalı” dizisiyle 8 yıl aradan sonra ekrana dönecek olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. ‘8 sene sonra yine aynı heyecanı hissediyorum. Akademik bir geçmişe sahip olmamama rağmen nasıl olması gerektiğini işin içinde öğrendim. Gerçekten heyecanlı bir iş, yıllar sonra anne karakteri Yıldız’la izleyici karşısına çıkacağım, gerçekten oyunculuğu özlemişim” dedi.

KİBARİYE’YE SAHNEDE SÜRPRİZ KUTLAMA

Şevval Sam’ı Kıbrıs’taki konserinde izleyenler arasında ünlü sanatçı Kibariye de vardı. Sahnesinde aynı gece doğum günü olan Kibariye’ye sürpriz kutlama hazırlayan güzel Sam, sanatçı dostuna sürpriz yaptı. Sahneye getirilen pastanın üzerindeki mumları büyük bir keyifle üfleyen Kibariye, Sam’a teşekkür etti. Şevval Sam, konserinde her telden seslendirdiği şarkılarla kendisini izlemeye gelenlere unutulmaz saatler yaşattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X