‘Oyunculuk bilinçli şizofreni demek’

Bursalı işadamı Murat Çakan’la mutlu bir evlilik sürdüren başarılı oyuncu Öykü Çelik, hayranlarıyla gerçekleştirdiği interaktif söyleşide hakkında merak edilenleri yanıtladı.

‘Oyunculuk bilinçli şizofreni demek’

ROLDEN ÇIKMAMAK ZARAR VERİR

Öykü Çelik, bir internet sitesinin gerçekleştirdiği ‘Ünlüler Cevaplıyor’ yayınında soruları yanıtladı. Geçtiğimiz yıl Murat Çakan’la evlenip Bursa’ya gelin olan Öykü Çelik, mesleğiyle ilgili gelen sorulara, ‘Oyunculuk bilinçli şizofreni demek. Duyguları kendine çok geçirmeden, bir yerde bırakarak hayatına devam etmelisin. Eğer bırakamazsan eve, sosyal hayata taşırsan ciddi zararlar verir’ diye konuştu.

BEN ÇOK GÜZEL MANTI AÇARIM

Murat Çakan’la evliliğinden de bahseden Öykü Çelik, evdeki maharetlerini anlattı. Mutfakta çok başarılı olduğunu belirten Çelik, ‘Evlendiğimizden beri eşim Murat 18 kilo aldı. O yemek yemeyi çok seviyor, ben yemek yapmayı seviyorum. En sevdiği yemek mantıdır ve mantı konusunda çok iyiyim’ dedi. Yoğun geçen set zamanları eşini çok özlediğini de dile getiren oyuncu, Murat Çakan’dan en fazla üç gün ayrı kalabildiğini itiraf etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X