‘Oyunculuk evcilik oynamak gibi’

Çekimleri Bursa’da yapılan ‘İstanbullu Gelin’ dizisinin İpek’i Dilara Aksüyek, oyunculuğu çocukluğundan beri çok sevdiğini ve keyifle yaptığını söyledi.

‘Oyunculuk evcilik oynamak gibi’

Başrollerini Özcan Deniz’le Aslı Enver’in paylaştığı ‘İstanbullu Gelin’ dizisinde kamera karşısına geçen Dilara Aksüyek, samimi açıklamalarda bulundu. Daha küçük yaşlardayken oyunculuk yeteneğini kullanıp insanları kandırdığını itiraf eden Aksüyek, ‘Küçükken de oyun oynamayı çok severdim. Oyunla insanları kandırmak bana haz verirdi. Zaten mesleğimi de evcilik oynamaya benzetiyorum’ dedi.

İPEK ÇOK SIRADIŞI BİR KARAKTER

Dizide rolü gereği Özcan Deniz’e aşık olmasına rağmen, erkek kardeşini canlandıran Salih Bademci’yle evlenen Dilara Aksüyek, karakterin sıradışılığından söz etti.

Aksüyek, ‘İpek hayranlıkla aşkı birbirine karıştırmış, hırsından dolayı can acısını görmezden gelen biri. Çok sık rastlayabileceğimiz bir kız olduğunu düşünmüyorum. O nedenle İpek’i oynamayı seçtim’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X