‘Oyunculuk ilk aşkım’

12 yaşından beri setlerde olduğunu söyleyen ‘Bir Deniz Hikayesi’nin Reyhan’ı Başak Parlak, bu sayede özgüveni yüksek birisi olarak büyüdüğünü söyledi.

‘Oyunculuk ilk aşkım’

AYAKLARIMIN ÜZERİNDE DURDUM

İlk iki bölümüyle seyirciden geçer not alan ‘Bir Deniz Hikayesi’nde rol alan 26 yaşındaki Başak Parlak, oyunculuğa daha çocuk denecek yaşta başladığını söyledi. Oyunculuğun ilk aşkı olduğunu da belirten Parlak, ‘Bir yandan okula gidip bir yandan sette çalışıyor olmak zordu. Ama bu sayede kendi ayakları üzerinde durabilen, özgüveni yüksek biri olarak büyüdüm. Tüm bunlar şu an olduğum kişi olmamı sağladı’ dedi.

ÇITA HER SEFERİNDE YÜKSEĞE

Dizinin yönetmeni Aydın Bulut’un isteğiyle rolü için 4 kilo aldığını vurgulayan Başak Parlak, ‘Dizi Bozburun’da çekiliyor. Ancak ben şehir dışında çalışmak istemiyordum. Ailemi ve İstanbul’u özlemiştim. Ama bu proje için istisna yaptım’ diye konuştu. Güzel oyuncu, içinde yer aldığı her çalışmanın kendisine başka şeyler kattığını ve çıtasını her seferinde biraz daha yükseğe koyduğunu belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X