‘Oyunculuk meslek değil nimet’

2012 yılında Best Model of The World seçildikten sonra modellikten oyunculuğa geçiş yapan Sezgi Sena Akay, bu alanda oldukça iddialı.

‘Oyunculuk meslek değil nimet’

HEDEFİM EN İYİLERDEN OLABİLMEK

Seyirci karşısına ilk kez ‘Acı Aşk’ dizisinde Melek karakteriyle çıkan ve ekrandaki başarısıyla göz dolduran Sezgi Sena Akay, amacının oyunculuk konusunda en iyilerinden biri olmak olduğunu söyledi. Üniversiteyi sadece altın bileziği olsun diye okuduğunu vurgulayan Akay, ‘Yapmak istediğim tek şey oyunculuk. Oyunculuk çok stresli bir meslek ama bana iş değil nimet gibi geliyor’ dedi.

VICTORIA’S SECRET NEDEN OLMASIN

Şu anda işin çok başında olduğu için sete uçarak gittiğini söyleyen güzel oyuncu, ‘Şimdi çok hevesli ve heyecanlıyım ama ileride strese gireceğim bir durum olur mu bilemem’ dedi. 1.80 boyunda ve 55 kiloda olan Sezgi Sena Akay, ‘Yarışmadan çıktığım ilk dönemde Victoria’s Secret’a girmeyi düşünüyordum. Hâlâ olabilir, neden olmasın. Ama şimdi buradayım. Belki daha sonra şansımı denerim’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X