Oyunculukla alakaları yok!

Çekimleri Bursa’da gerçekleşecek olan Kehribar dizisine oyuncu seçmek için Nazım Hikmet Kültürevi’ne gelen usta sanatçı Nuri Alço, genç meslektaşlarına adeta yerden yere vurdu.

Oyunculukla alakaları yok!

Rıdvan Demir

Yeşilçam’ın sempatik kötü adamı usta oyuncu Nuri Alço, başrollerini Gürkan Uygun, ??? ve ??? paylaştığı Kehribar dizisinin alt kadrosunu oluşturmak üzere Bursa’daydı. Nazım Hikmet Kültürevi’nde oyuncu seçmeleri yapan Alço, burada Olay Çekirge’ye de özel açıklamalar yaptı. Dizilerle ünlenen genç oyuncuları eleştiren Alço, ‘Piyasadaki genç arkadaşları yetersiz görüyorum. Çoğunun bu meslekle hiç alakası yok. Başarılı olanlar da parayı bulunca hemen değişiyor. Ben bu işi seven insanları bulmak istiyorum’ dedi. 

YÖNETMENLER ÖZGÜVENSİZ

Yeni nesil oyuncular gibi yönetmenleri de beğenmeyen Nuri Alço, bir sahnenin onlarca defa çekilmesine anlam veremediğini belirtti. Alço, ‘Yeni yönetmenleri beğenmiyorum. Kendilerine güvenleri yok. Bir sahneyi on tekrar yapıyorlar. Çekim yaparken çok ürkekler. Montajda kendilerini kurtarmak için oyuncuya işkence çektiriyorlar. Yeşilçamın kökenli yönetmenlerle çalıştığım zamanlar daima zevk aldım. Onlar ne yapılması gerektiğini gayet iyi biliyorlardı’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X