‘Oyunculukta sınır tanımam’

Çekimleri Bursa’da devam eden ‘Ömrüm Sessiz Bir Çığlık’ dizisinin başrol oyuncusu Leyla Feray, Olay Çekirge’ye samimi açıklamalar yaptı.

‘Oyunculukta sınır tanımam’

SENARYO NEYİ GEREKTİRİRSE

 

Başrolünü Tolga Sarıtaş’la paylaştığı yeni dizisi ‘Ömrüm Sessiz Bir Çığlık’ın çekimleri için kentimizde bulunan Leyla Feray, dün Misi Köy’e kurulan sette Olay Çekirge’ye özel pozlar verdi. Leyal Feray, arkadaşımız Mahmut Durgut’un sorularını yanıtladı. 

Gazetemize çarpıcı açıklamalar da yapan Feray, ‘Aslında oyunculuk yapmak gibi bir hayalim yoktu. Ben daha çok kamera arkasında olmak istiyordum. Şans beni buraya itti. Kurallarım yok, oyunculuğumu kanıtlamak için senaryo neyi gerektiriyorsa onu yaparım’ diyerek iddialı konuştu.

ŞÖHRET OLMAK UMURUMDA DEĞİL

 

Rol aldığı yapımlar sayesinde henüz genç yaşta şöhretle tanışan Leyla Feray, bu durumun hayatını hiç değiştirmediğini belirtti. Ne daha önce, ne de bundan sonra şöhret olmakla ilgili bir hayal kurmadığını belirten Feray, ‘Şöhretle, ünlü olmakla bir işim yok. Benim için oyunculuğun, mesleğin hakkını vermek önemli. Bu noktada ‘Ömrüm Sessiz Bir Çığlık’ta birlikte rol aldığım usta isimlerden öğreneceğim çok şey olacak’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X