‘Oyundan müthiş keyif aldım’

Konyaspor karşısında kendisine fazla iş düşmediğini belirten Harun, “Tek pozisyon vardı. Arkadan keyif alarak takımı izledim” diye konuştu.

‘Oyundan müthiş keyif aldım’

Bursaspor’un milli file bekçisi Harun Tekin, ligde 281 dakikadır gol yemiyor.

Atiker Konyaspor 2-0’lık skorla geçen Bursaspor’da kaleci Harun Tekin, performansıyla göz doldurmaya devam ediyor.

Ligde geride kalan 9 maçın tümünde 90 dakika sahada kalan Harun, kalesinde 7 gol gördü.

Fenerbahçe, Kasımpaşa, Osmanlıspor, Alanyaspor ve Konyaspor maçlarında rakip oyunculara gol izni vermeyen milli kaleci, taraftarların da gözdesi haline geldi. Ligde son golünü 6. haftadaki Gaziantepspor maçının 79. dakikasında yiyen Harun, 281 dakikadır rakiplerine gol izni vermiyor.

HEPSİNİ TEBRİK EDİYORUM

Konyaspor karşısında takım olarak iyi oynadıklarını belirten başarılı file bekçisi Harun Tekin, “Takım arkadaşlarımın hepsini tebrik ediyorum. İnanılmaz iyi oyun oynadık. Taraftarlar iyi futbol izlediler. Tek pozisyon vardı. Bana fazla iş düşmedi. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Arkadan keyif alarak takımı izledim. Müthiş keyif aldığımı söyleyebilirim. Timsah Arena’da atmosfer harikaydı. Böyle devam ettikçe daha yukarılara çıkarız” diye konuştu.

ŞİFRE: UYUM, SAYGI, SEVGİ

Takımda arkadaşlığın üst düzeyde olduğunu bunun da başarıyı yanında getirdiğini ifade eden tecrübeli file bekçisi, “Bu sezonun farkı inanılmaz uyum var. Herkes birbirine saygılı. Sevgi var, arkadaşlık var. Yönetimle de uyum içinde çalışıyoruz. Hocalar ve teknik heyet iyi. Takım içerisinde sıkıntı çıkaran bir tane oyuncu yok. Uyum olunca kötü oynasanız bile iyi niyetin karşılığını da kazanarak alıyorsunuz. Ben takım kaptanı olarak arkadaşlarımla gurur duyuyorum” dedi.

Bursaspor’da çok mutluyum

Bursaspor ile sözleşmesini uzatmak istediğini anlatan Harun Tekin, “Menajerim geldi. Maç vardı, ben daha çok maça konsantre oldum. Ufak tefek şeyler kaldı görüşülecek. Yönetime de teşekkür ediyorum. Daha Bursaspor ile 1 buçuk yıl sözleşmem var. Böyle bir teklif gelmesi de beni tabii ki de mutlu etti. Ben de burada kalmak istiyorum. Sözleşmemi uzatmak istiyorum. 6 yıldır Bursaspor’da oynuyorum ve çok mutluyum’ diye konuştu. 2018 yılında sona erecek olan sözleşmesini 2020 yılına kadar uzatacak olan Haruin Tekin, yıllık maç başı ücretleriyle beraber yaklaşık 2 milyon TL kazanıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X