‘Oyunun hakkı bizdeydi, öyle de oldu’

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Balıkesirspor galibiyetine ilişkin yaptığı açıklamada bulundu.

‘Oyunun hakkı bizdeydi, öyle de oldu’

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında sahasında Balıkesirspor’u ağırlayan yeşil-beyazlı ekip, sahadan 4-2’lik skorla galip ayrıldı. 

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Öncelikle futbol dünyasının ve iş hayatının değerli büyüğü Şadan ağabeye Allah’tan rahmet diliyorum. Aynı duygular sanatçı Erol Büyükburç ile taraftar kardeşimiz Fehmizat içinde geçerli. Bugün ortada rekabetin olacağı bir ortam yoktu. Sakat oyuncularımız vardı. Taraftarımız yoktu ancak bol gol vardı. Kazanmaya yakın takım bizdik. Oyunu tamamen forse ettik. Goller attık kaçırdık ancak beklenmeyen şekilde pozisyon verdik. Oyunun hakkı bizdeydi, öyle de oldu. Biz oynadığı oyunla söz hakkı olan bir takım olmayı tercih ediyoruz. Geçtiğimiz hafta Eskişehir maçında oyunun hakimi biz değildik. İtiraz bile etmedik. Ezilen bir takımın hakemi eleştirmesini doğru bulmuyorum. Biz eleştirilerimizi futbol adına yapıyoruz. Eğer iyi oynadıysanız ve hakem hatası yüzünden yenildiyseniz o zaman itiraz edebilirsiniz” dedi.

“SEVİNÇ GÖZYAŞLARIDIR O”

Bir basın mensubunun “Holmen’i oyundan alınırken yayıncı kuruluşun kameralarında ağlarken izledik. Bir sorun mu var? şeklinde sorusuna Güneş, “Yok, yok çok mutludur o. Siz yanlış görmüşsünüzdür. Mutluluk gözyaşlarıdır o. Holmen bir gol attı ve güzelde oynadı. Ağlar mı hiç? dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X