Ozan ailesini de İstanbul’a götürmüş!

Volkan Şen ile birlikte Fenerbahçe’ye transfer olan Ozan Tufan, bundan böyle İstanbul’da ailesiyle birlikte yaşayacağını açıkladı.

Ozan ailesini de İstanbul’a götürmüş!

20 yaşında olduğunu ve hata yapma lüksünün olmadığını, bu nedenle yaşamına dikkat etmesi gerektiği vurgulayan Ozan, şu ifadeleri kullandı: “İstanbul’da ailemle birlikte yaşayacağım, ailem de benimle birlikte geldi. Dışarı çıkan gezen bir insan değilim. İstanbul insanı bozar derler ama bir korkum ve endişem yok. Ben kendime dikkat ettiğim sürece sıkıntı yaşamayacağımı düşünüyorum.”

NANİ VE PERSİE’YE TAKILIYORUM

Luis Nani ve Robin van Persie gibi yıldızlarla aynı takımda yer almaktan mutluluk duyduğunu da dile getiren Ozan, “Nani ve Van Persie gibi yıldızlar, yaşları biraz üst seviyelere gelmiş ve ben daha 20 yaşımdayım. Bu adamlar fitness’a gidip ekstra çalışıyorlarsa, benim duş alıp eve gitme gibi bir lüksüm yok. O yüzden onların arasına takılmaya çalışıyorum ve devam edeceğim. Onlarla aynı çatı altında olmak beni çok mutlu etti” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X