Ozan Tufan çok zorlandı

Timsah’ın yıldız ismi Ozan Tufan, karşılaşmanın 4. dakikasında talihsiz bir pozisyon yaşadı.

Ozan Tufan çok zorlandı

Ceza sahası içersinde kaleci Ali’nin kontrolsüz çıkışı sonrası yerde kalan genç oyuncu 90 dakikayı zor tamamlandı. Ozan, maç esnasında birkaç kez kenara gelerek tedavi olurken, maçı bandajla tamamladı.

Şenol Hoca’yı özlemişler

Eskişehirspor’un tecrübeli isimleri Mustafa Yumlu ve Emre Güral, karşılaşma öncesi Teknik Direktör Şenol Güneş’le hasret giderdi. Deneyimli teknik adam, Trabzonspor’da görev yaptığı dönemde her iki oyuncuyla da beraber çalışmıştı.

Bakambu sürprizi

Fransız oyuncu sakatlanınca 11’e Holmen alındı.

Bursaspor’da dünkü maç öncesi Cedric Bakambu şoku yaşandı. Teknik Direktör Şenol Güneş’in 11’de sans vermeyi düşündüğü Fransız futbolcu ısınma sırasında sakatlanınca onun yerine sahaya Samuel Holmen çıktı. Bakambu, yedekler arasına girdi.

Taraftar hiç susmadı

Bursasporlu taraftarlar dün kendilerine ayrılan yeni hınca hınç doldurdu. Yaklaşık bin kadar taraftar 90 dakika boyunca takıma büyük destek verdi. Özellikle ilk yarıda oyuncuları karşılaşmaya motive edebilmek için yoğun çaba sarfeden yeşil beyaz sevdalılarının yaptığı “Eskişehir kümeye, Çuf çuf çuf hey….” tezahüratları ise dikkat çekti.

Kadınlar Gününe özel

Dün her iki takımda sahaya “Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun” yazılı pankartla çıktı. Eskişehir tribünlerinde bu günün anlam ve önemine özel pankartlar da açıldı.

İkinci kez 0-0

Eskişehirspor karşısında bilinen görüntüsünden çok uzak olan Bursaspor, bu sezon ikinci kez sahadan 0-0’lık bir skor ayrıldı. Ligin ilk yarısında İstanbul’da Başakşehirspor’la golsüz berabere kalan yeşil beyazlılar, dün sergilediği performansla hayal kırıklığı yarattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X