Ozan Tufan için Başkan tura çıktı

Yıldız oyuncu için ismi sır gibi saklanan bir kulübün 9 milyon Euro verdiği ve Recep Bölükbaşı’nın son görüşmeyi yapmak için yurt dışına çıktığı öğrenildi.

Ozan Tufan için Başkan tura çıktı

Bursaspor’da Ozan Tufan gündemdeki yerini koruyor. Yıldız oyuncu için çıkan transfer haberlerinin ardı arkası kesilmezken, Avrupa’dan ismi sır gibi saklanan bir kulübün yeşil beyazlılara 9 milyon Euro bonservis önerdiği öğrenildi. Avrupa kulübünün transferde ısrarcı olduğu belirtilirken, Başkan Recep Bölükbaşı’nın yaşanan bu gelişmelerin ardından dün aniden yurt dışına gittiği öğrenildi. 

TRANSFER İÇİN DE GÖRÜŞECEK

Başkan Bölükbaşı’nın bonservis olarak 10 milyon Euro istediği bildirildi. Bölükbaşı’nın yurt dışına çıkmasının diğer bir nedeni ise transfer… 

Başkanın transfer listesinde olan bazı oyuncularla görüşmeler yapacağı da gelen haberler arasında. Bilindiği gibi kısa bir süre önce bonservisi İnter’de olan Ruben Botta’nın adı Bursaspor ile anılmıştı.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X