Ozan Tufan savaşı

Beşiktaş’ın 7 milyon Euro ile Veli veya Necip’i önerdiği, Galatasaray’ın 8 milyon Euro verdiği, Fenerbahçe’nin ise Stoch ile birlikte 6 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi.

Ozan Tufan savaşı

Bursaspor’dan ayrılmak istediğini yönetime ileten Ozan Tufan için kulüpler sıraya girdi. 20 yaşındaki genç yıldız için Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, yeşil beyazlı yönetimin kapısını aşındırmaya başladı. Şenol Güneş’ın ısrarla takımında görmek istediği Ozan için siyah beyazlıların 7 milyon Euro ile Veli veya Necip’i önerdiği belirtildi. Ancak sakatlığı bulunan Veli’ye karşı çıkan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın Necip ismine de sıcak yaklaşmadığı gelen haberler arasında.

BAŞKAN NE YAPACAK?

Melo’nun takımdan ayrılma ihtimali üzerine bu bölgeye oyuncu bakan Galatasaray’ın da Bursaspor’a 8 milyon Euro’luk bir teklif yaptığı bildirildi. TFF Süper Kupa maçında iki kulüp başkanın bu konuda görüşme yaptığı belirtildi. Orta alanda sıkıntı yaşayan Fenerbahçe de Ozan’ı isteyen diğer kulüp. Stoch ile birlikte 6 milyon Euro’luk bir teklif yapan sarı lacivertlilere net bir yanıt verilmiş değil. Gelen bu teklifler karşısında Başkan Recep Bölükbaşı’nın takınacağı tavır merak ediliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X