Ozan Tufan’a Arda tarifesi

İspanyol kulüp, 2011 yılında şu an takımın yıldızı olan Arda Turan için Galatasaray’a da bu parayı ödemişti. Menajerler aracığıyla iki kulüp arasındaki görüşmeler sürüyor.

Ozan Tufan’a Arda tarifesi

Bursaspor’un genç yıldızı Ozan Tufan, transferin 1 numaralı ismi olmaya devam ediyor. Kısa zamanda gösterdiği performansla A Milli takıma kadar yükselen ve gerek Bursaspor’un gerekse ay yıldızlı formanın vazeçilmez isimlerinden biri olan 20 yaşındaki genç yıldız için Avrupa’nın önemli kulüpleri sıraya girmiş durumda. Almanya’dan ve İngiltere’den birçok kulübün izlediği Ozan Tufan için Arda Turan’ın takımı Atletico Madrid uzun süredir nabız yokluyor. 

TAKİPTELER

Genç oyuncuyu birçok maçta izleyen ve son olarak A Milli Takımın Hollanda ile oynadığı karşılaşmada takip eden İspanyol yetkililer, menajerler aracılığıyla Bursaspor’la görüşmelerini de sürdürüyor. Atletico Madrid’in bu transfer için 12 milyon Euro’luk bir bütçe ayırdığı bildirildi. Bilindiği gibi İspanyol kulüp, 2011 yılında da şuan takımın yıldızı olan Arda Turan için Galatasaray’a aynı parayı ödemişti. 

ARDA’DA İSTİYOR

Teknik Direktör Diego Simeone’nin de onayladığı bu transfer için özellikle Ozan’ın menajerliğini yapan Ahmet Bulut’un kilit rol oynadığı belirtildi. Arda Turan’ın da Ozan için Simeone’ye olumlu referanslar verdiği de bildirildi. Bilindiği gibi devre arası transfer döneminde Ozan için Trabzonspor oldukça ısrarcı olmuştu. Karadeniz temsilcisi transferin son gününde Bursaspor’a 9 milyon Euro ve iki futbolcu önermişti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X