Ozan Tufan’a sardılar

Karagümrüklü taraftarlar ve yedek kulübesi dünkü mücadelede Bursasporlu Ozan Tufan’a yakışmayacak hareketler yaptı.

Ozan Tufan’a sardılar

Karşılaşmanın ilk yarısının bitiş düdüğüyle birlikte Ozan’a küfürler eden taraftarlara ikinci yarıda yedek kulübesi de dahil oldu. Ozan’ın oldukça gergin olduğu gözlendi. 

İçki içerek maç izlediler

Bursaspor karşılaşmasında tribüne girmeyen Beşiktaşlı ve Karagümrüklü taraftarlar maçı stadyum dışında bulunan evlerin önünden bira içerek izlediler. 90 dakika boyunca yedek kulübesine ve oyunculara küfür eden taraftarlara polisin müdahale etmemesi dikkat çekti. Bir ara yedek kulübesinin üstünde yer alan taraftarlar sahaya atlayacak gibiydi. 

Anıl kaptan çıktı

Bursaspor altyapısından yetişen ve Ertuğrul Sağlam döneminde A Takım’a kadar yükselen ve daha sonra kiralanan Anıl Sarak dünkü mücadeleYe Karagümrük kaptanı olarak sahaya çıktı. Eski takım arkadaşlarıyla hasret gideren Anıl, maç içinde iyi bir performans sergiledi

Yavuz’u gönderdiler

Sezon başında Bursaspor’un eski file bekçilerinden Yavuz Özkan ile anlaşan Karagümrükspor 2 hafta önce tecrübeli eldivenle yollarını ayırdı. Yavuz’un forma şansı bulamadığı için sözleşmesini fes ettiği belirtildi. 

Tribünleri doldurdular

Karagümrükspor taraftarı dünkü mücadelede tribünleri doldurdular. Daha önce Bursaspor taraftarının stada alınmayacağı açıklanmasına karşın yeşil beyazlı taraftarları stat etrafında beklediler. Sabah erken saatlerden itibaren toplanan Karagümrüklü taraftarlar Vefa stadını doldururken 90 dakika boyunca Bursaspor’a küfür ettiler. Stada giremeyenler ise maçı yolun üst kısmından ve evlerden seyretti. Karagümrüksporlu taraftarların içinde Beşiktaş, Diyarbakır ve Rizesporlu taraftarların olması dikkat çekti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X