Ozan Tufan’ı Valencia da istiyor

Uzun süredir genç futbolcuyu izleten İspanyol kulübünün Bursaspor’la temasa geçmeye hazırlandığı bildirildi. Ozan’ın da yurt dışında oynamaya sıcak baktığı için gelen teklife olumlu yaklaştığı öğrenildi.

Ozan Tufan’ı Valencia da istiyor

Transferin gözde isimlerinden biri olan Ozan Tufan’ın ismi son günlerde özellikle Fenerbahçe’yle anılıyordu. 

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı’nın ‘Volkan ve Ozan’ı satmayacağız. Ancak cazip bir teklif gelirse, kulübün menfaatlerine uyarsa düşünürüz’ dediği genç oyuncu için Fenerbahçe’den kulübe herhangi bir resmi teklif gelmediği öğrenildi. Ozan’a asıl kancayı takan takım ise İspanyol devi Valencia…

YÖNETİM ONAY VEREBİLİR

Uzun süredir genç futbolcuyu izleten İspanyol kulübünün Bursaspor’la temasa geçmeye hazırlandığı bildirildi. Ozan’ın da yurt dışında oynamaya sıcak baktığı için gelen teklife olumlu yaklaştığı ve iki kulüp temsilcilerinin kısa zamanda biraraya geleceği öğrenildi.

Geçen sezon 65 maçta forma giyen ve A Milli Takımın vazgeçilmez isimlerinden biri olan Ozan’ın yurt dışı transferine Bursaspor yönetiminin de izin verebileceği konuşuluyor. 

FENER’E GİTMİYOR

Ozan Tufan’ın menajeri Ahmet Bulut’ta transfer gelişmeleriyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. 

Genç yıldızın, Fenerbahçe’ye gitme gibi bir durumunun olmadığını ifade eden Bulut ‘Ozan Tufan, Fenerbahçe’ye gitmiyor, bu kesin. Şu an kendisi Bursaspor’da’ diye konuştu. Bu arada transferde yine adı sıkça anılan isimlerden biri olan Volkan Şen için de Bursaspor’a herhangi bir teklif gelmediği belirtildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X