Ozan’ı verdik İbrahim’i aldık

Bursaspor’la Fenerbahçe dün akşam 7 milyon Euro’ya resmen anlaştı. Timsah bu transfere karşılık sarı lacivertli kulüpten İbrahim Serdar Aydın’ı da aldı.

Ozan’ı verdik İbrahim’i aldık

Futbolda bir numaralı gündem maddesi haline gelen Ozan Tufan’ın transferi nihayet Fenerbahçe’yle anlaşmasıyla noktalandı. Dün İstanbul’da Ozan’ın transferi için bir araya Bursaspor ve Fenerbahçe Kulübü yetkilileri genç oyuncunun bonservisi konusunda kesin olarak anlaşmaya vardı. 

Buna göre sarı lacivertli kulüp Bursaspor’a 7 milyon Euro’nun yanı sıra altyapıda forma giyen İbrahim Serdar Aydın’ı da bonservisiyle birlikte verdi. 19 yaşındaki İbrahim Serdar Aydın geçen sezon Kardemir Karabükspor’a kiralık olarak gitmesine rağmen a takımda fazla forma şansı bulamamıştı.

FENERBAHÇE KAP’A BİLDİRDİ

Ozan Tufan’la da her konuda anlaşmaya varan Fenerbahçe, Milli futbolcunun transferi için görüşmelere başlandığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na bildirdi. Sarı lacivertli kulübün bugün sağlık kontrolünden geçireceği Ozan ile 4 yıllık  sözleşme imzalayacağı öğrenildi. 

Bu arada iki kulübün yöneticilerinin dünkü görüşmede Volkan Şen’in durumunu da masaya yatırdığı ancak bir anlaşmaya varamadıkları öğrenildi. İki tarafın önümüzdeki günlerde yeniden bir araya gelerek Volkan’ın transferini de bitirmeye çalışacakları belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X