Özcan’dan Poyraz’a Teşekkür

Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, Orduspor’a desteklerinden dolayı eski kulüp başkanı Mustafa Poyraz’a teşekkür etti. Orduspor Teknik Direk…

Özcan’dan Poyraz’a Teşekkür

Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, Orduspor’a desteklerinden dolayı eski kulüp başkanı Mustafa Poyraz’a teşekkür etti. Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan bir otelde düzenlediği basın toplantısı ile Orduspor Kulübü’ne her anlamda destek veren, kulübün eski başkanlarından Mustafa Poyraz’a teşekkür amaçlı 52 numaralı, üzerinde Mustafa Poyraz yazan forma ve işlemeli bir porselen hediye etti. Orduspor’a desteklerinden dolayı Mustafa Poyraz’a çok minnettar olduklarını belirten Özcan, Orduspor ruhunu taşıyan herkese teşekkür ederek Orduspor’u layık olduğu yere getireceklerini söyledi. Orduspor’a her zaman destek verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini vurgulayan eski Orduspor Kulübü Başkanı Mustafa Poyraz, Orduspor’un zor günleri geride bırakarak eski konumuna geleceğini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X