Özdemir: Bursa’nın kaderini değiştireceğiz

CHP’nin hafta sonunda yapılan kongresinde ipi göğüsleyerek yeni il başkanı olan Şadi Özdemir, görevi eski başkan Zafer Yıldız’dan devraldı.

Özdemir: Bursa’nın kaderini değiştireceğiz

SEYİT GÜNDOĞAN 

 

İl Başkanlığı’nda düzenlenen devir teslim törenine; CHP Bursa milletvekilleri Ceyhun İrgil, Erkan Aydın, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve çok sayıda partili katıldı. 

PARTİME ONURSUZLUK YAŞATMADIM

Devir teslim töreninde ilk sözü alan eski başkan Zafer Yıldız, bugüne kadar kendilerine destek veren herkese teşekkürlerini iletti. Bu süreç içerisinde partinin hamallığını yaptığının altını çizen Yıldız, “Partime ve partililerime hiçbir yerde onursuzluk yaşatmadım. Bu onur çocuklarıma ve geçmişime bırakabileceğim en büyük zenginliğimdir. Son iki genel seçimde CHP’yi istediğimiz noktaya getiremedik. Bursa’da oy oranı açısından belli bir noktaya gelsek de; gerek Türkiye genelinde gerekse Bursa’da istediğimiz noktaya gelemedik” dedi.

HEDEFİMİZİ İKTİDAR OLMAK

CHP’nin yeni  İl Başkanı Şadi Özdemir de, barışça ve kardeşçe bir kongre süreci yaşadıklarını ve artık bu sürecin geride kaldığını ifade ederek, herkesin bir amaç için çalışacağını ve kimseyi dışlamayacaklarını ve  horlamayacaklarını söyledi. Farklı bir enerji üreterek CHP’yi iktidara taşıyacaklarını vurgulayan Özdemir, “Biz artık birbirimize rakip olmayacağız. Enerjimizi iktidar olmak için harcayacağız. Biz Bursa’nın kaderini değiştireceğiz. 2019 seçimlerinde Büyükşehir Belediyesi’ni ve en az 9 ilçe belediyesini almayı hedefliyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X