Özdemir: ‘Erken seçime gidelim’

CHP İl Başkanı Şadi Özdemir, 2 Kasım’da Büyükşehir Belediye Meclisi’nde gerçekleşecek olan başkanlık seçiminde aday göstermeyeceklerini belirterek, hükümete; metal yorgunluğu gerekçesiyle belediye başkanlarının istifasını istemek yerine erken seçim çağrıs

Özdemir: ‘Erken seçime gidelim’

Özdemir, CHP olarak Altepe’yi savunmadıklarını sadece yapılan uygulamanın hukuka, demokrasiye ve adalete aykırı olduğunu söylemeye çalıştıklarını belirterek, “O nedenle hukuk devleti açısından bakarsak biz Recep Altepe’nin istifa etmesini yanlış buluyoruz. Biz 2 Kasım’da belediye meclisinde yapılacak olan başkanlık seçiminde aday göstermeyeceğiz. Çünkü halk AKP’yi seçti. Bununla birlikte; Gemlik’te halkın seçtiği belediye başkanını elimizden zorla aldılar. Aynı çirkinlik girişiminde bulunmayı kendimize uygun bulmuyoruz. Belediye başkanları metal yorgunuysa o zaman gelin erken seçime gidelim” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X