Özdemir: Hepimizin ölmesini mi bekliyorlar

CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir terör olaylarının şiddetini artırarak devam ettiğine dikkat çekerek hükümetin bir an önce önlem alması gerektiğini ifade etti.

Özdemir: Hepimizin ölmesini mi bekliyorlar

Terör saldırılarıyla yaşanan acıların toplumda onarılamaz travmalara sebep olduğunu belirten Özdemir; “Van, Elazığ, Bitlis’in ardından Gaziantep’te ülkemizi yasa boğan ve doğrudan sivillere yönelik bir saldırı daha gerçekleşti. Bir saldırının acısını atlatamadan daha büyüğüyle karşı karşıya kalıyoruz. Öncelikle Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde yaşanan terör saldırısında yaşamını yitiren yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, acılı yakınlarına sabır, yaralılara acil şifa diliyorum. Özellikle hükümet yetkililerinin saldırıları kınamaktan daha fazlasını yapması gerekiyor” dedi.

 

Özdemir; “OHAL ilan edilen bir dönemde art arda terör saldırıları gerçekleşirken kimsenin sorumluluk üstlenmemesi ve önlem almaması sebebiyle neredeyse her gün yeni bir saldırı yaşıyoruz. Böylesine acıları kabullenmek, teröre alışmak söz konusu olamaz. Terör bu ülkenin kaderi değildir. Bunca olayın ardından bir istifa da yok. İstifa etmek için hepimizin ölmesini mi bekliyorlar” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X